Cautare

563 de rezultate pentru "alina crisan" (3.33 secunde)
Alina Gorghiu si PNL le-au spus romanilor sa isi ia gandul de la cresteri de salarii. ... De cealalta parte, PNL va bloca legea salarizarii unitare si orice lege prin care sunt crescute salariile si pensiile romanilor, dupa cum a afirmat si sefa PNL, Alina Gorghiu.
Atleta de la CSM Craiova a ocupat locul trei la un concurs de cros pe zapada, desfasurat in capitala Serbiei, Belgrad, la o temperatura de -10 grade Celsius Atleta craioveana Alina Istudora Voiculescu isi doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara, si de aceea se pregateste intens.
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival. ... Alina Popa(Elvetia/Romania) Arnold Sport Festival este cea mai importanta reuniune din lumea culturismului in SUA.
Alina Alexandra Avadanei este eleva in clasa a X-a la Liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti. ... Cu acest prilej, Alina, care semneaza cartile sub pseudonimul Alisa Vowler, ne-a raspuns la cateva intrebari. ... - Ma numesc Alina Alexandra Avadanei, dar as dori sa raman in inimile oamenilor sub pseudonimul Alisa Vowler.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Sfaturi pentru mai tarziu". Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei:
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Aripi frante". In aceasta proza scrisa de Alina cu siguranta ca se vor regasi multe tinere din generatia de azi.
Seara a fost deschisa de DJ John Rivas si Omar si a continuat cu momente de dans sustinute de studioul de dans premium Arthur Murray, mini recital sustinut de Alina Eremia, iar seara a fost incheiata cu un concert semnat Liviu Teodorescu.
Raluca Buzura, Alina Bancila, Maria Filipescu, Alina Predoiu, Nacu Marian, Alex Burlacu, Ioana Streza si Brandusa Atena Ungurasu.
Magistratii vor suspenda sedintele de judecata pentru ca Alina Ghica si Cristi Danilet nu sunt revocati din CSM Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a adresat azi o scrisoare deschisa judecatorilor si procurorilor prin care le cere ca in ziua de 26 februarie sa suspende sedintele de judecata.
Alina Tanase, directorul medical al Institutului Clinic Fundeni: ... Alina Tanase, directorul medical al ICF. ... explica dr Alina Tanase. ... Iar dr Alina Tanase are credinta ca in acest an "trecem de 100 de proceduri".
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Nu te lasa doborat de cuvinte". Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei:
Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City; ... Alina Capatina, Medical Manager La Roche Posay; ... Norbert Matei Balan si Alina Pitilina, stilistii Baneasa Shopping City care ofera consiliere gratuita permanenta; ... Alina Capatina, Medical Manager La Roche-Posay;
Alaturi de Naghi, se afla si sotia lui, Alina. ... Ca urmare a multiplelor fracturi suferite, Alina Naghi a fost transportata ulterior, de un echipaj SMURD, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde a primit toate ingrijirile necesare.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Noul viceprimar al localitatii, Crisan Stanciu, va reprezenta comuna pana cand Curtea Constitutionala va solutiona exceptia de neconstitutionalitate formulata de varul primarului ales, Gheorghe Boldea, care incearca sa impiedice numirea lui Iancu Boldea in functie.
Nicolae Crisan, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), estimeaza ca in acest an primele de asigurare vor totaliza peste 32.000 de miliarde de lei, adica aproximativ 800 de milioane de euro. ... Crisan adauga:
Ordinul de punere in aplicare a Normelor privind cota procentuala pentru contributia asiguratorilor la Fondul de Garantare pe 2005 a fost semnat ieri de presedintele Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Nicolae Crisan.
Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) Nicolae Crisan, a declarat ieri ca daca asiguratorii vor aduce dovezi referitoare la cresterea daunalitatii, Comisia va accepta de anul viitor 30-40% plus/minus la tarifele practicate la politele RCA.
Pana in acest moment, CSA nu a primit nici o solicitare de acest fel, ne-a declarat Nicolae Crisan, presedintele institutiei.
Presedintele CSA, Nicolae Crisan, a declarat ieri ca „aproximativ un milion de autovehicule sunt neasigurate. ... Daca nu o va face, autoritatile vor proceda la radierea oficiala a vehiculului“, a adaugat Crisan.
google-analytics.com